Kogus: 4 portsjonit
Valmista maitsestatud hakklihamass ja vormi sellest kotletid.
Pruunista kotletid kuumal pannil.
Pane igale kotletile mozzarella- ja tomativiil. Raputa peale tüümianilehti.
Küpseta eelsoojendatud 150-kraadises ahjus, kuni juust hakkab sulama.
Pruunista kotletid kuumal pannil.
Pane igale kotletile mozzarella- ja tomativiil. Raputa peale tüümianilehti.
Küpseta eelsoojendatud 150-kraadises ahjus, kuni juust hakkab sulama.
Koostis | Koostis- ja maitseained | |
500 g | Veisehakkliha | |
2 tk | Muna | |
3 küünt | Küüslauk (pressituna) | |
1 tk | Hakitud sibul | |
4 viilu | Sai | |
1 dl | Piim | |
sool, pipar | ||
KOTLETTIDE PEALE | ||
3 tk | Tomat (viilutatud) | |
200 g | Mozzarella | |
Värske tüümian |