USA populaarne kapsa-porganditoorsalat, mis sobib hästi grillitud liha kõrvale. Kõige maitsvam on salat kohe pärast valmistamist.
neljale
- 500 g valget kapsast
- 2 - 3 kooritud porgandit
- 1 väike punane sibul
- peotäis hakitud värsket peterselli
- 3 sl majoneesi
- 2 sl maitsestamata jogurtit või hapukoort
- 1 tl sinepit (Põltsamaa sinep sobib hästi)
- soola ja musta pipart
Pese kapsas ning lõika terava noaga või köögikombainis peenikesteks ribadeks.
Riivi porgandid jämedalt või lõika tikkudeks (nn julienne).
Lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Sega aedviljad suures kausis, lisa hakitud petersell.
Sega väikeses kausis majonees, hapukoor/jogurt ja sinep omavahel. Sega õrnalt salatiainete hulka, maitsesta soola ja pipraga.
Riivi porgandid jämedalt või lõika tikkudeks (nn julienne).
Lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Sega aedviljad suures kausis, lisa hakitud petersell.
Sega väikeses kausis majonees, hapukoor/jogurt ja sinep omavahel. Sega õrnalt salatiainete hulka, maitsesta soola ja pipraga.