Toitume mitmekesiselt

Hakkliha-kapsahautis

http://toidutare.ee/k%C3%B6%C3%B6giviljatoidud/lihaga/FCA8/#Hakkliha-kapsahautis

Traditsiooniline pajaroog, mida sobib serveerida keedetud kartulitega.

Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja hakitud sibul ning pruunista 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa soovi korral jahu, kuumuta hetke ja tõsta tulelt. Vala segu suuremasse potti. Lõika kapsas ribadeks ja lisa hakklihale. Vala peale kuum vesi, kata kaanega ja hauta kaane all 20-30 minutit ja tõsta tulelt.
Maitsesta hakitud tilliga ja serveeri hapukoore ja keedetud kartulitega.

Koostis- ja maitseained
1 slÕli
400 gHakkliha
1 tkHarilik sibul
Sool
Must pipar
1 slJahu
1 kgValge peakapsas
2 dlVesi
250 gHapukoor
Aedtill