Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja hakitud sibul ning pruunista 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa soovi korral jahu, kuumuta hetke ja tõsta tulelt. Vala segu suuremasse potti. Lõika kapsas ribadeks ja lisa hakklihale. Vala peale kuum vesi, kata kaanega ja hauta kaane all 20-30 minutit ja tõsta tulelt.
Maitsesta hakitud tilliga ja serveeri hapukoore ja keedetud kartulitega.
Maitsesta hakitud tilliga ja serveeri hapukoore ja keedetud kartulitega.
Koostis- ja maitseained | ||
1 sl | Õli | |
400 g | Hakkliha | |
1 tk | Harilik sibul | |
Sool | ||
Must pipar | ||
1 sl | Jahu | |
1 kg | Valge peakapsas | |
2 dl | Vesi | |
250 g | Hapukoor | |
Aedtill |